Dörtyol TSO

0326 713 00 02 - 713 00 03 - 7121041

Payas STEM Yapay Zeka Merkezi Robotik Takımı öğrencisi Ayşegül KARAASLAN ve ekibinin büyük başarısı

Payas STEM Yapay Zeka Merkezi Robotik Takımı öğrencisi Ayşegül KARAASLAN ve ekibi; tasarladıkları çift yakıtlı motorlarda geçiş sistemi projesi ile 2021 WRO (Dünya Robot Olimpiyatları) Açık Klasman Yıldızlar Kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmuştur. Dörtyol Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Yıldırım’ı makamında ziyarette bulunan Payas STEM Yapay Zeka Merkezi Koordinatörü Cem KAĞAR ve ekibi ödüllü öğrencimiz Ayşegül KARAASLAN ile birlikte ödül alan proje hakkında bilgi vermişlerdir. Hem ülkemizi hem odamızı gururlandıran Ayşegül’ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Popup Örnek

Demo Açıklaması. Örnek Açıklama

İlk Pop- up'ınızla tanışın .
Metni ve tasarımı ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirin. Örnek İçerik

This will close in 0 seconds