Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminden TOBB Başkanımıza Ziyaret

28-04-2018

Nisan 2018 seçimlerinde oluşan yeni Yönetim ve yeni Meclis Üyelerimiz ile Odamız Genel Sekreteri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YILDIRIM başkanlığında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na ziyarette bulundular.

Yapılan bu ziyaretten memnuniyetini dile getiren TOBB başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Katma değer üreten, istihdam sağlayan çok değerli iş adamlarımızı bünyesinde bir araya getiren Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında önemli hizmetlere aynı gayretle devam edeceğinize inandığını belirterek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiasının en kritik görevlerinden birisini üstlenerek başarılı bir seçim sürecini geride bıraktığınızdan dolayı Genel Sekreteriniz ve Odanızın tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum” dedi.

Ercan Yıldırım ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, çok çekişmeli bir seçim süreci olduğunu belirterek, “Üyelerimize daha iyi hizmet etmek için genç bir ekiple geldik. Başarılı olacağımıza da inanıyoruz. Hep beraber ve her zamanda Başkanımızın yanındayız. Bugünde Başkanımızı ziyaret ettik. Çok memnun oldu arkadaşlarımız. Her zamanda yanındayız. Başkanımız idolümüz bizim” dedi.